honden fotograferen

Je denkt dat je met je smartphone geen mooie, kwalitatieve foto’s maakt van je hond.

Want je hebt het al geprobeerd en

 • je foto’s zijn dikwijls wazig
 • het lukt je niet je rennende hond scherp op de foto te zetten
 • de foto’s die je op social media ziet, zijn altijd veel beter
 • je hebt de indruk dat je altijd hetzelfde soort foto’s maakt
 • je hond gaat lopen als hij je smartphone ziet
honden fotograferen

Ik ga je een klein geheimpje vertellen:

Als professionele hondenfotograaf heb ik van onze Tony al meer foto’s gemaakt met mijn smartphone dan met mijn professioneel fototoestel.

Meer nog: enkele van mijn lievelingsfoto’s zijn gemaakt met een smartphone.

Gewoon omdat mijn smartphone altijd in mijn buurt is en omdat ik erop vertrouw dat de foto’s van goede kwaliteit zijn.

Het goede nieuws is dat jij dat ook kan leren.

Het enige wat je nodig hebt is :

 • een beetje hulp
 • oefenen aan de hand van leuke opdrachten

In deze cursus bundel ik mijn ervaring als hondenfotograaf met al mijn kennis van smartphonefotografie.

Ben jij ook gek op je hond en wil je geen enkel grappig, ontroerend of superschattig moment missen?

Dan is de cursus honden fotograferen met je smartphone je op het lijf geschreven.

Na deze cursus:

 • weet je hoe je je rennende hond scherp op de foto krijgt
 • regel je zelf probleemloos de belichting
 • maak je de mooiste portretten
 • mis je geen enkel moment meer
 • gelooft niemand nog dat je foto’s met een smartphone gemaakt zijn.
workshop hondenfotografie
honden fotograferen
cursus honden fotografie
workshop hondenfotografie
honden fotograferen
honden fotograferen

De cursus is een combinatie van online leren in je eigen tempo en live oefenmomenten in kleine groepjes

 

Wat is inbegrepen?

 • korte video’s met duidelijke voorbeelden (je start wanneer je wilt)
 • levenslange toegang
 • handige handouts met alle voorbeelden en schermafdrukken zodat je alles rustig kan nalezen. Bewaar deze op je smartphone, tablet of pc. Print je ze uit dan heb je op het eind van de cursus een volledige handleiding.
 • levenslange toegang tot de cursus
 • toegang tot een gesloten facebookgroep waar je opdrachten kan posten en vragen kan stellen
 • 2 live oefenmomenten (waarde 80 euro) in kleine groepjes (extra oefenmomenten kunnen ingepland worden)
 • een print formaat A4 (waarde 15 euro) van je eindopdracht

De eerste 10 inschrijvers krijgen trouwens enkele leuke kadootjes:

 • Een boekversie van de handleiding, formaat A4, 84 pagina’s (waarde 65 euro)
 • Een selfiestick voor honden (waarde 15 euro). Dit is een houdertje dat je op je smartphone zet, aan de andere kant klem je een snoepje waarmee je de aandacht van je hond trekt.
 • Een extra oefenmoment (waarde 40 euro)

Voor wie?

Voor iedereen die geen grappig, schattig, ontroerend moment van zijn hond wil missen.

Voorkennis is niet vereist.

Je hebt enkel een smartphone nodig en de goesting om erin te vliegen.

Heb je een facebook account, dan kan je aansluiten bij de facebook groep (dit is geen vereiste maar wel een meerwaarde omdat je hier je opdrachten kan posten en vragen kan stellen)

Kwalitatieve foto’s

Het is niet nodig je foto’s op je smartphone te laten staan.

Smartphonefoto’s zijn kwalitatief goed genoeg om er grote prints van te maken.

Deze foto, gemaakt tijdens onze vakantie in Bretagne heb ik laten vergroten op formaat 90 x 60 cm. Ze is haarscherp en had gerust nog groter geprint kunnen worden.

smartphonefotografie
honden fotograferen

Hallo, ik ben Tony

Onmisbare assistent en geliefd fotomodel van bazinnetje.

Samen hebben we keihard gewerkt aan deze supertoffe cursus.

Ik hoop dat jullie massaal meedoen.

De cursus is echt voor iedereen, ook voor de hondjes die niet graag poseren. Je zal het misschien niet geloven als je mijn foto’s ziet, maar zelf vind ik het ook heel spannend om te poseren en liefst zou ik me ergens gaan verstoppen.

Maar bazinnetje laat me rustig wennen aan het model zijn en houdt de sessies heel kort. Daarna spelen we wat en krijg ik een stukje ‘soccisijn’ (wie me kent, weet dat ik soccisijn het allerlekkerste vind op de hele wereld).

En ik geeft toe, ik ben soms verbaast hoe knap ik op de foto’s sta (haha, grapje hoor).

Dus doe je ook mee? Ik ben razend benieuwd om alle foto’s van mijn hondenvriendjes te zien.

Tot binnenkort

Dikke poot en likje van Tony

Dit vertelden de deelnemers aan de online cursus smartphonefotografie via Instagram:

“Voor mij was deze cursus een echte meerwaarde! Ik ben zelf niet echt thuis in fotografie maar wou er wel meer mee bezig zijn en meer over weten. De cursus is laagdrempelig waardoor het voor iedere starter of beginneling zeer toegankelijk en begrijpbaar is. Er is voldoende afwisseling tussen theorie, voorbeelden en filmpjes waardoor de modules ook aangenaam zijn om volgen. Per module zijn er ook opdrachten waardoor je wordt aangezet om actief aan de slag te gaan en te experimenteren. Christel is ook steeds bereikbaar voor vragen en tips. Je kan de foto’s doorsturen en ontvangt zeer snel feedback op een opbouwende manier. De uitleg is ook altijd duidelijk en begrijpbaar. Algemeen vond ik deze cursus een ideale manier om als beginneling ondergedompeld te worden in de wereld van smartphonefotografie zonder overrompeld te worden aan theorie en onverstaanbare vaktaal.”

Sveva

“Super workshop. Handige tips en tricks die je stap voor stap worden uitgelegd. Voldoende tijd tussenin om te oefenen.”

Anoniem

“Ook nu weer deelgenomen aan workshop (ditmaal via Instagram). Heb ook reeds andere workshops van Christel gevolgd en vond de workshop SNAPSEED een openbaring. Heel handig en steeds bij de hand om toch die speciale touch aan een foto te geven als je onderweg bent. Christel is steeds bereid tot het geven van meer info of je te helpen met tips. Aangenaam en zeker aan te raden voor mensen die houden van fotograferen met de smartphone al ze onderweg zijn en het onmiddellijk delen ervan op sociale media.”

Anoniem