Familie

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fotoshoot van je gezin

Tijdens deze reportages wordt er zo weinig mogelijk geposeerd. Door vragen en kleine opdrachtjes vergeten jullie de camera en ontstaan er spontane foto’s.

Het komt er op neer dat ik jullie spontaan doe lachten in plaats van te zeggen ‘say cheese’ (alhoewel dit uit een kindermond ook wel kan leiden tot een spontaan lachsalvo ?). Dit wil niet zeggen dat jullie op alle foto’s bulderend van het lachen moeten staan. Een ernstig kindergezichtje is ook prachtig als portret.

Naast groepsfoto’s worden er ook individuele portretten gemaakt en foto’s van de kinderen en ouders apart.

Een fotoshoot is ook mogelijk voor een groepje vrienden (vb vrijgezellendag, sportclub,…)

De fotosessies gaan door op een locatie naar keuze. Dit kan een park of een meer stedelijke omgeving zijn. Maar ook een binnenlocatie is mogelijk, zolang er voldoende daglicht is.

Om het zo spontaan mogelijk te houden, werk ik niet in studio.

Prijs:

150 euro incl BTW voor een fotoshoot van 1 uur (max. 5 personen, per bijkomende persoon komt er 15 euro bij).

Inbegrepen:

20 digitale bestanden in hoge en lage resolutie, zowel in kleur als in zwart-wit. De foto’s worden doorgestuurd via wetransfer.

Geen idee wat je moet aan doen op een photoshoot? In dit artikel geef ik enkele richtlijnen die je kunnen helpen.

 

Fotoreportage voor een speciale gelegenheid

Hebben jullie een speciale gebeurtenis in het vooruitzicht? 20 jaar getrouwd, een communicant, een verjaardag? Of zomaar een feestje waaraan je graag een blijvende herinnering hebt?

Ik bezorg jullie een spontane fotoreportage als blijvende herinnering. Ik probeer zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn terwijl ik alle mooie, ontroerende en grappige momenten voor jullie vastleg.

Prijs:

200 euro incl BTW voor een fotoreportage van max. 2 uur, 70 euro per bijkomend uur.

Inbegrepen:

een selectie foto’szowel in hoge als in lage resolutie, gedeeltelijk in kleur, gedeeltelijk in zwart-wit volgens de keuze van de fotografe.
De foto’s worden via wetransfer doorgestuurd.

 

Day-in-the-life

Een day-in-the-life reportage documenteert jullie leven zoals het echt is.

Ik volg jullie gedurende een 3-tal uur tijdens een gewone activiteit. Dit kan zowel thuis  (vb. samen koken met de kinderen, kinderen voorlezen en in bad,…) als tijdens een uitstapje.

Er wordt niet gevraagd om te poseren. Als fotograaf kom ik niet tussen, ik regisseer niet maar registreer en leg vast.

De minimumduur van zo’n reportage is 3 uur omdat het toch even duurt voor je de camera vergeet.

Prijs:

500 euro incl BTW

Inbegrepen:

een uitgebreide selectie foto’s gedeeltelijk in kleur, gedeeltelijk in zwart-wit zowel in hoge als lage resolutie op USB-stick.
een mini-album (15 x 15) met enkele van jullie mooiste foto’s. (selectie van fotografe).

Nieuwsgierig geworden en wil je graag nog wat meer informatie? Of nog beter, wil je direct een fotoshoot voor je gezin boeken? Stuur een mailtje of bel me even

[/vc_column_text][vc_column_text]

Meer lezen:

[/vc_column_text][vc_masonry_grid post_type=”post” max_items=”10″ style=”load-more” items_per_page=”3″ btn_title=”volgende artikels” btn_color=”violet” grid_id=”vc_gid:1545235511555-b6e6d0ec-a13e-5″ taxonomies=”92, 86, 62, 26″][/vc_column][/vc_row]