Fotosessie met Perlo in de tuin

Hij begroette me aan het tuinhek. Een vriendelijke en zachtaardige hond.

11 jaar is hij nu, waarvan 7 jaar in België. Over zijn eerste 4 levensjaren is niet veel geweten. Maar de combinatie galgo en Spanje betekent niet veel goeds.

Nochtans is hij zijn vertrouwen in de mensen niet verloren.

Andere honden zijn wel een probleem. Nog altijd. Zijn bazinnetje past zich aan. Wandelingen in het park gebeuren ‘s morgens vroeg wanneer de andere hondjes nog slapen en Perlo ongestoord kan snuffelen.

De fotosessie gaat om die reden door in hun tuin, waar hij zich veilig voelt.

Ik laat Perlo rustig wennen aan mij en mijn camera. Als hij laat merken dat het ok is, begin ik foto’s te maken. In ruil voor een snoepje wil hij wel even poseren.

Om  de foto’s van Perlo met zijn bazinnetje te maken, gebruik ik een telelens. Zo kan ik meer afstand nemen en kunnen ze rustig samen zijn.

We pauseren regelmatig en na een uurtje ging Perlo aan de achterdeur staan. Zijn manier om te zeggen dat het nu wel genoeg was geweest.

‘Amai, dat viel goed mee. Ik had gedacht dat hij constant aan de achterdeur zou staan’ vertelde zijn bazinnetje me nog voor ik vertrok.

Ik was blij met die uitspraak. Dat het voor Perlo en zijn bazinnetje een positieve ervaring was, is voor mij het belangrijkste.

Een fotosessie gebeurt altijd op het ritme van je hond met respect voor zijn hond-zijn.

Wil je ook graag een fotosessie van je hond inplannen?

Boek dan alvast een kennismakingsgesprek in.

Dit is geheel gratis en vrijblijvend maar ik vind het belangrijk om voor de boeking even te bespreken of hetgeen ik aanbied ook datgene is wat jij verwacht.