honden fotograferen

ONLINE WORKSHOP ‘HONDEN FOTOGRAFEREN MET JE SMARTPHONE’

Hoe mooi professionele foto’s ook zijn, het blijft een momentopname.

Dagelijks zijn er zo veel momenten dat je hond je doet lachen of dat hij/zij je ontroert. Momenten die je dierbaar zijn en waar je ook graag foto’s van wil.

En weet je wat?

Dat kan! Gewoon met je smartphone, het fototoestel dat je altijd bij je hebt.

Wist je dat ik van onze Tony al meer foto’s gemaakt heb met mijn smartphone dan met mijn professionele reflexcamera? Gewoon omdat ik die altijd bij me heb en er op kan vertrouwen dat de foto’s van goede kwaliteit zijn.

Enkele van mijn lievelingsfoto’s van onze Tony zijn trouwens gemaakt met mijn smartphone.

Wil jij ook graag mooie herinneringen leren maken van je trouwe vriendje, dan is deze workshop iets voor jou.

Na deze workshop:

 • weet je hoe je je rennende hond scherp op de foto krijgt
 • regel je zelf probleemloos de belichting
 • maak je de mooiste portretten
 • plaats je je hond niet meer altijd in het midden van de foto
 • verbaas je iedereen met je foto’s

De cursus zal binnenkort beschikbaar zijn. Wil je graag als eerste weten wanneer hij online staat, klik dan op onderstaande knop.

honden fotograferen
honden fotograferen
honden fotograferen
honden fotograferen
honden fotograferen

Hoe werkt de cursus?

De cursus is een combinatie van online leren in eigen tempo en live oefenmomenten in een kleine groep

 • Je volgt de cursus online in je eigen tempo, waar en wanneer je wilt.
 • De cursus bestaat uit korte video’s, uitgeschreven uitleg  en opdrachten
 • De tekst en bijhorende voorbeelden kan je downloaden als PDF. Bewaar je deze op je PC, tablet of smartphone, dan heb je de cursus altijd bij de hand, ook als je geen internetverbinding hebt. Print je ze uit, dan heb je aan het eind van de cursus een volledige handleiding.
 • De opdrachten kan je posten in een gesloten facebookgroep. Je krijgt feedback en kan ook leren van de foto’s van andere deelnemers.
 • In de facebookgroep kan je ook vragen stellen. Deze vragen beantwoord ik regelmatig in een live-sessie in de facebookgroep. Deze live-sessies worden ook op de cursuspagina gezet zodat je ze altijd kan herbekijken, ook als je geen facebook hebt.
 • 2 x per maand (afhankelijk van de behoefte) wordt er een oefenmoment met je eigen hond georganiseerd. Deze gaan door op een afgesloten hondenweide zodat je je hond gerust los kan laten (de losloopweides zijn openbaar, aanwezigheid van andere honden is dus mogelijk). Het aantal deelnemers per oefenmoment wordt beperkt tot 5.
 • je hebt geen voorkennis nodig en je kan meedoen met elke smartphone (ook al is dit niet het allerlaatste model)

In het gratis e-book ‘Maak mooie foto’s van je hond in 1-2-3′ vind je alvast enkele tips waardoor je foto’s onmiddellijk zullen verbeteren.

honden fotograferen

Hallo, ik ben Tony

Onmisbare assistent en geliefd fotomodel van mijn bazinnetje.

Samen werken we keihard om deze supertoffe cursus zo snel mogelijk beschikbaar te maken voor jullie.

Als je op onderstaande knop klikt, verwittigen we jou wanneer de cursus online staat.

En dan hoop ik dat jullie allemaal massaal meedoen.

De cursus is echt voor iedereen, ook voor de hondjes die niet graag poseren. Je zal het misschien niet geloven als je mijn foto’s ziet, maar zelf vind ik het ook heel spannend om te poseren en liefst zou ik me ergens gaan verstoppen.

Maar mijn bazinnetje laat me rustig wennen aan het model zijn en houdt de sessies heel kort. Daarna spelen we wat  en krijg ik een stukje ‘soccisijn’ (wie me kent, weet dat ik soccisijn het allerlekkerste vind op de hele wereld).

En ik geeft toe, ik ben soms verbaast hoe knap ik op de foto’s sta (haha, grapje hoor).

Dus doe je ook mee? Ik ben razend benieuwd om alle foto’s van mijn hondenvriendjes te zien.

Tot binnenkort

Dikke poot en likje van Tony