Vrolijke Senna

Senna, mix border collie – border terriër, 13 jaar

karakter, gevoelig, rust

fotoshoot senior hond

Senna is een hondje waar je zo verliefd op wordt: een vrolijke snoet, een lieve blik, nieuwsgierig naar de wereld rondom haar.

Ondanks haar puppy-achtig uiterlijk is het een senior hondje. Een senior bij wie er tumoren zijn ontdekt die helaas niet verwijderd kunnen worden.

Dankzij medicatie is ze nog redelijk actief. Soms staat ze wat wankel op haar pootjes, stuikelt ze wanneer ze te snel wil gaan maar ze geniet er duidelijk van al snuffelend de omgeving te verkennen. Dat laten we haar dan ook uitgebreid doen tussen het fotograferen door.

De fotoshoot gaat door op een rustige plek, gemakkelijk bereikbaar met de auto zodat Senna niet ver moet wandelen. De weergoden zijn ons ook goed gezind: het is een zachte, zonnige lente-avond.

Ik laat Senna eerst wat wennen aan mijn camera en aan mezelf. Ze heeft al snel door dat foto’s maken ook zijn voordeel heeft: je krijgt snoepjes en al wat je moet doen is ergens 2 seconden blijven zitten of liggen. Geen slechte deal.

We houden de fotosessie kort om Senna niet te veel te vermoeien. Er zijn voldoende foto’s gemaakt om er voor te zorgen dat Senna nooit vergeten zal worden.

foto hond en mens
portret senior hond
fotoshoot hond
hond zittend
fotoshoot mens en hond

Waarom een fotoshoot van jouw Senior hond?

Onze geliefde honden zijn familie en hun tijd met ons is kostvaar. Een fotoshoot is een prachtige manier om de herinneringen aan jouw trouwe vriend levendig te houden. Wacht niet tot het te laat is, leg de mooie momenten vast  terwijl je nog kunt.

 

Met professionele hondenfotografie vang ik de unieke persoonlijkheid en de bijzondere band die je deelt met je hond. Plan vandaag nog een fotoshoot en creëer blijvende herinneringen die je voor altijd zult koesteren.

Wil je ook graag een fotoshoot van of met je hond inplannen?

Download dan alvast de gratis informatiebrochure waarin ik je mijn visie en werkwijze.

Of plan een gratis kennismakingsgesprek in. We praten wat over honden, ik vertel over mijn werkwijze en je stelt me al je vragen.